Vihrsgårdens Muri Mac - Princess


S 3645


Født d. 15-05-2006

Resultater:

OKOBERSHOW - Nr. 1 + ærespræmie + BEDSTE GOLDHOPPE, samt en del af BEDSTE SAMLING.Dommer: Kenn Scott, Scotland, 2014


Hoppekåring - 1.kl med 9-9-8-8-9 = 43 point, samt 24 point for samling.Beskrivelse: "Hoppe af særdeles god type. Kønt hoved med udtryksfulde øjne. God og silkeagtig man og hale. Særdeles velbygget med en god overlinie. God tøjle længde, dyb krop. Stærkt bagparti. Passende førelemmer med runde hove. Bevægelsen i skridt er aktiv med godt indundergrab. Lidt smal fortil. Bevægelsen i trav er særdeles god og aktiv med god ledaktion". Dommer: Jane Barry & Anna Stevenson, 2011


Nørvangs Jubilæumsshow - Nr. 3 ud af 13 + indgik i Champion samlingen!Dommer: Jimmy Wilson & Ken Scott - Skotland, 2009 Plageskuet i Vestbirk - Nr. 1 + ærespræmie + 3. bedste pony på dagen!

Beskrivelse: "Stor og betydelig hoppe af særdeles god type, med god udstråling, et kønt og feminint hoved og god behåring. Store, veludfyldte harmoniske rammer. Knap føre lemmer men pæne afrundet hove. Let og fri i skridt men lidt kort.Særdeles let og fri trav.

"Dommer: Jan Bjørnshøj & Bent Christensen, 2009


Føl & plageskue i Ebberup - Nr. 1 ud af 10 med 42 point + ærespræmie + bedste hoppe & Rec. BIS Champion!

Beskrivelse: "Charmerende hoppeplag af særdeles god type med et godt feminint udtryk og med god behåring. Gode harmoniske rammer og er velrejst med en god tøjlelængde. Føre lemmer med gode hove. God lige og energisk skridt med god indundergriben. Stor energi i trav, lige og let med godt afskub."

Dommer: Jan Bjørnshøj & Merete Henriksen, 2008


Plageskuet i Skanderborg - Nr. 1 + ærespræmie + bedste hoppe + 3. bedste pony på dagen!

Beskrivelse:"Køn og feminine hoppe af særdeles god type med kønt og udtrykfyldt hoved. God hårvækst. Store harmoniske rammer og godt kryds. Lidt fint fundament i forhold til de store rammer. Gode hove. Let, lige og taktfast i skridt. Stor trav aktion som er let og lige med et godt afskub"

Dommer: Jan Bjørnshøj & Ole Paarup, 2008


Plageskuet i Ebberup - Nr. 2 med 41 point, men slog fløjen i finalen!

Dommer: Else Enemark, 2007


Dyrskuet i Horsens - Nr. 1 + Skuets bedste føl på tværs af alle racer!, 2006