Muri af Nørvang


S 2096


Født d. 25-05-1995

Muri er en avlshoppe i særklasse. Alle hendes afkom, der er fremstillet til kåring har alle opnået en kåring i 1.klasse.


Muri har ligeledes opnået de maximale point for hendes samling:

1. klasse, 1. grad og 24. point - som den første shetlandspony nogensinde!

Resultater:

Oktobershow i Egtved - BEDSTE STUTTERI SAMLING på tværs af racer!!Dommer: Ken Scott, Skotland, 2014


Hoppe kåring - Hendes afkoms samling opnåede de maksimum 24 point, 1 grad & 1.kl. Beskrivelse: En særdeles god og ensartet samling. Hoppen har præget hvert enkelt afkom fremragende. Gode hoveder og udtryksfulde øjne. Afkommet har alle bedre hove end moderen. Afkommenes bygning er bedre end moderhoppens, med mere længde og fylde på kroppen. Karakteren afspejler, at det er langt vanskeligere for hopper af producere en sådan gruppe af kvalitetsdyr, end det er for en hingst.


Dommer: Jane Barry & Anna Stevens, 2011 Nørvangs Jubilæum - Nr. 1 af alle samlinger & Champion!

Dommer: Jimmy Wilson & Ken Scott, Skotland, 2009.


Horsens dyrskue - Nr. 1 med 24 point + ærespræmie + finale deltagere + bedste shetlænder føl!, 2007 Horsens dyrskue - Nr. 1 med 24 point + ærespræmie + SKUETS BEDSTE FØL + UDTAGET SOM ELITEDYR!!, 2006.


The National show i Herning - Nr. 3 ud af 15 med 24 point + ærespræmie.

Beskrivelse: "Køn og feminin hoppe af særdeles god type, med en god dybde og brede. Kønt og udtryksfuld hoved. Særdeles god overlinie, med et velformet og muskuløst kryds. Lige og god skridt, med en særdeles god og aktiv trav bevægelse.

Hoppen møder særdeles velplejet"

Dommer: Jan Bjørnshøj, 2006. 


Hobro dyrskue - Nr. 1 med 24 point + ærespræmie, 2005.   


Aulum dyrskue - Hun opnåede 23 point.

Dommer: Jette Møller & Merete Henriksen, 2005.


Hoppe kåring - Hun opnåede kåring i I.kl. x med 9-9-9-9-9 + Senior Champion + Standard Champion & Over-All Champion!

Beskrivelse:"Hoppe af særdeles god type og stærk type, med et kønt hoved og med en flot hårpragt. Hoppen viser god shetlænder udstråling. Særdeles vellinieret (god harmoni). Lidt fine lemmer, men af tør og ren kvalitet, med tørre og rene led. Hoppen bruger sine lemmer særdeles godt i både skridt og trav. Hoppen er vist i vel rigelig kondition."

Dommer: Jimmy Wilson & Rachel Bown, 2003